Thursday, 8 December 2011

Rindu Ombak!

Posted by Hidayah | Zulaikha

Assalamualaikum...

Ehem ehem..entry nie bukan nak cerita pasal Ombak Rindu punya filem ek. Actually hari tu aku ada pergi tempat yang berombak-ombak, dushhh! haha..Setelah sekian lama aku tak pergi pantai,rindu pulak dengan ombak,hehhehh..Kat mana tu? Batu Feringgi, Pulau Pinang. Dah sampai situ ko jangan harap aku nak lepaskan peluang untuk bergambar sakan. click! click!


aduhaii..manyak munchung maa..belum ready ok!

hidayah
nak interframe jugak, haha..

haha..apasal muka Ziqri(nephew) cam gitu? tu la akibat terkena penangan angin sepoi-sepoi bahasa,huahuahua..

Ahli arkeologi yang tak diiktiraf..
Eiyka & Saiful(adik)

First time bawa Ziqri pergi pantai rupa-rupanya dia 'takut' dengan pasir pantai atau dengan erti kata lain geli geleman..teloncat-loncat bila bagi dia pijak pasir..tak rock arr..Ziqri 'takut' dengan bunyi ombak jugak, dushhh! aduhaii anak menakan ku..hehhhehh..

Macam biasa la kan, setiap hujung tahun akan ada pesta kat Penang, ofcoz la kami satu family nak pergi..tapi kena tunggu aku(hidayah) habis SPM dulu, 14.12.2011..alaihaii...saboosaboo,, 1 paper ja lagihh..

p/s : nak shopping2! huehuehue..

Assalamualaikum..




Thanks for reading :) comment ok!

No comments:

Copyright by Nuhieka